Sjalv undrar hurdan ni titta villi juveni karlek v vuxen karlek

Tycker vanligtvis ung karlek forminskas fast jag iaf omkring upplevdes

Mi undrar va djavel kar ska ta sig at nar herre just blivit dumpad. Jag befinner sig enbart 18 ar skada min forsta karlek age precis kastat mej och mi enkom kan ick betrakta ljuset i denna jakla tunnel. Vi traffades ino 8 man men mi varenda odla oerhor kar sam trodde vi skulle befinna tillsammans tills vi avled typ… omedelbar sitter mig arme sam kanner til nt baksida av underben mi skal handla postum varldens mest ovantade pau up. Fran ingenstans berattar han att han ej age innestaende dit emotioner, han ar ick kar langre, samt foljaktligen vill han bega final. Det varenda det mest ovantade mi varit tillsamman ifall. Andock den stora fragan ar ju, va djavul astadkommer mig omedelbar nar det slut mi vill befinner si att deltaga honom sam hurdan djavul gar herre fortsattningsvi? Karleksfull omfamning kungen dej basta forni

Mig tankte flika in f narvarand ?? Vet hurda storande din belagenhet befinner si – samt svaret kar icke vill tillverka, det blir battre! Tankte enbart tipsa forsavitt det har blogginlagget sasom age hjalpt mej bade nago, tva samt fem ganger nar livet inte varit pa topp. FAMNTAG! ps. sager sasom nr 19 gallande listan, His fucking loss!

Allti mig hamnar i ett forhallande

Mig ager lange varit sjalvmant singel sam age oavbrutet varit forvissad kungen att mi trivs enastaende med det. Men nu, efter manga ar som ledig, inneha mig borjat kontemplera villi forsavit det ann sannerligen beror villig att mi vill existera det, alternativ om jag intalar ja personligen det- for att mi icke pallar intresser undertecknad i att uppfora ett forhalland. Jag marker att ju langre tiden gar desto jobbigare tycker jag att det skulle kannas att kliva in i nagot sa stort saso karleken. Hurdan gor karl for att fullstandig tvart vidga sig pro karleken igen, forsavit kar dartill ej befinner si i synnerhet maklig ino att florta samt dejta o paga (glomt hurda hane astadkommer). Sjalv vill ej heller uppleva jag desperat, tack, endast ”oppna hjartat” litegrann- andock hurdan?!

att saken da kandes mer. Alternativt konstig iaf. Hoppas ni begripe vad sjalv undrar! Du ar odla klok!

sa astadkomme sjalv final postum en halvar forut det kanns saso att sjalv kvavs. Mi vill existera ledig (innebar ej att motas andra). Blir blott spyless villig manniskan jag befinner si tillsamman sam tappar varenda attraktion. Nu narmar kar sig 30 och det har forgott varit sahar. Baksida av underben utfor man? Sjalv kommer ju vara allena resten av livet pga dett. Befinner si sta anna skitkass pa att befinna ensamstaend, dejtar ingenting inte me ar bara tillsamman mej allena sam mina kompisar j.

Hur promenerar herre framat postum ett synd? Vart forhallande varenda ej speciellt enastaende nyligen emeda, och han varenda otrogen till mig. Det varje det allra varsta sjalv nagonsin varit tillsamman ifall att bliv sviken gallande det sattet. Det vart mer annu en engangsgrej samt, vilket astadkommer det varre. Vi bestamde emellertid postum kopiost forsavitt sam men for att fortsatta Г„r hyesingles pГҐ riktigt? tillsammans, sam nu omkring en ar framtid odl ar vart forhallande forbattring. De saker saso ledde at att vi hade det detta suger fran etta begynnelse age blivit forbattring, samt sjalv litar kungen att han aldrig nagonsin skulle producera odla mot jag igen. Andock. Mig kommer ick slut det likva. Mi kan ick beskada filmer dar en befinner si otrogen utan att initiera grata, om sjalv ser en foto pa nagon sasom liknar henne kan jag antrada grata osv. Han anser att mi borde frige det ”eftersom det vandra e ar ju”, andock stav undertecknad sa inneha mig blott borjat kurera. Kan kar nagonsin folja ovanfor e sadant svek alldeles?